enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5511
EURO
34,9436
ALTIN
2.423,38
BIST
9.722,09
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
PerşembeAz Bulutlu
21°C
CumaAz Bulutlu
19°C
CumartesiAz Bulutlu
18°C
PazarAz Bulutlu
19°C

TÜRKİYE DİYANET VAKFI SİNCAN ŞUBESİNDEN ÖRNEK BİR FAALİYET

TÜRKİYE DİYANET VAKFI SİNCAN ŞUBESİNDEN ÖRNEK BİR FAALİYET

Bütün insanlığı etkisi altına alan Pandemi sürecinde kültürümüzün önemli bir parçası olan düğün ve cenaze yemeklerine getirilen kısıtlamalar konusunda TDV Sincan Şubesi vatandaşlarımıza yardımcı olarak gönüller arasında köprü oluşturuyor.


İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sincan Şube Başkanı Mevlüt TOPÇU “Pandemi sürecinde pek çok vatandaşımız cenaze ve düğünlerimizin vazgeçilmez bir parçası olan yemek ikramı konusunda kısıtlamalardan dolayı mahrum kaldıklarını dile getirdi. Bizde bu konuyu yaptığımız ön görüşmelerden sonra proje haline getirerek gönüller arasında köprü olmak için kolları sıvadık.


Cenaze, düğün, sünnet vb. merasimlerinde HAYIR YEMEĞİ veremeyen vatandaşlarımız Vakfımıza gelerek belirledikleri yemek gruplarından imkanları ölçüsünde et, tavuk ve bakliyat menülerinden birini seçerek bağış bedelini makbuz karşılığı Vakfımız hesabına yatırdıktan sonra, biz de zaten kayıtlı olan ve belirli ihtiyaçlarını karşıladığımız yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz.


Bizlerin ihtiyaç sahibi ailelere gönüllülerimiz aracılığıyla bizatihi ulaştırdığımız HAYIR YEMEKLERİ tamamen sağlık tedbirleri kapsamında hijyenik ve kapalı paketlerdedir. Geçtiğimiz Ramazan ayında aynı usulle 15.000 iftar yemeği dağıttık, dağıtmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle bu konuda bizlere destek veren Sincan halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.