enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3397
EURO
35,1192
ALTIN
2.307,48
BIST
9.079,97
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
CumaAz Bulutlu
23°C
CumartesiAz Bulutlu
21°C
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C

YENİ SU KAYNAKLARI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

YENİ SU KAYNAKLARI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Son yılların en kurak döneminin yaşandığı Ülkemizde, beklenen kar yağışının olmaması, gelecekteki yaşamımız açısından hayati önem arz etmesi nedeniyle, yeni su kaynakları bulmak için Elmadağ genelinde uzun süredir çalışmalar yapılmaktadır.

Başkan ‘dan Müjdeli Haber

Konu ile ilgili açıklama yapan Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: ” Sevgili Hemşerilerim, bu yıl geçen kurak mevsimde, ilçemizin su ihtiyacını gidermek için Ankara Merkez Hattan (Mamak, Gölbaşı, Çankaya) günlük ortalama 30 tanker su sevkiyatı yapılıp, depolara basılmaktadır. İlçemizin zayıf kalan Hisarköy Kuyularına olan bağımlılığını, yeni kaynaklarla ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Su sıkıntılarını gidermek için ASKİ tarafından su sondaj çalışmaları Elmadağ’da başarıyla sonuçlanmıştır. Hayırlı Bereketli Olsun.” dedi. Başkan Aşkın sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu çalışmalarda, talimatıyla imkanlarını seferber eden, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş olmak üzere, ASKİ Genel Müdürümüz Erdoğan Öztürk, Genel Müdür Yardımcılarımız, Daire Başkanlarımız, Bölge Müdürümüz ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim.” dedi.


“Kaynaklarımızı koruyup hep birlikte sahip çıkalım”

Belediye Başkanı Aşkın; “Su kaynakları açısından zor bir dönemden geçildiğini tekrar hatırlatarak, vatandaşlarımıza su tasarrufu çağrısında bulunuyoruz. Biz şimdiden hep birlikte bu tedbiri alırsak, kaynaklarımıza sahip çıkarsak, çocuklarımıza, evlatlarımıza daha güzel daha yaşanabilir bir dünya bırakırız.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.