enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

2021 Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası, 1-2-3 Temmuz’da

2021 Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası, 1-2-3 Temmuz’da

Şampiyonanın 1 ayağı 26-27 Mart Antalya yarışı ile başlayacak olup  3. ayak yarışı, Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesinin katkılarıyla 1-2-3 Temmuz tarihlerinde Kızılcahamam Demirciören Mahallesinde bulunan “Kızılcahamam Off-Road Pişti’nde”  organize edilecek. Kızılcahamam’da bu yıl 2ncisi düzenlenecek olan 1 Temmuz Cuma günü teknik kontrol ve antrenmanlarla başlayacak, 2 Temmuz Cumartesi günü de orman etabı geçilecek.

Üçüncü günü olan 3 Temmuz Pazar günü engel etabı ile yarış tamamlanacak. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar yapmış olduğu açıklamada; Geçtiğimiz yıl ilçemiz ve ülkemiz çapında büyük bir ilgi gören Türkiye Off-Road Şampiyonasının Kızılcahamam ayağını sizlerden gelen yoğun istek üzerine bu yıl da düzenliyoruz dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.