enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

29 Ekim’de Tek Yürek

30.10.2020
225
A+
A-
29 Ekim’de Tek Yürek

Kahramankazan Belediyesi’nce hem Cumhuriyet’in 97. yılı hem de ilçenin “Kahraman” unvanı alışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanışının 4. yıl dönümü onuruna düzenlenen havai fişek gösterisiyle gökyüzü gece rengarenk görüntülere sahne oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kahramankazan’da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Gece gökyüzü rengarenk

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un talimatıyla akşam saatlerinde havai fişek gösterisi düzenlendi. Havai fişek gösterisi belediye hoparlörlerinden çalınan “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısı eşliğinde gerçekleştirildi. Cumhuriyetin 97. yılı onuruna 97 adet havai fişek atıldı. Belediye binasının en üst katından saat 20.00’de yapılan havai fişek gösterisi ilçenin her yerinden izlendi. Kahramankazan’da gökyüzü gece rengarenk görüntülere sahne oldu.

Bayram coşkusuna ortak olduk

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladıklarını söyledi. Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların 29 Ekim’i evlerinde kutlamak zorunda kaldıklarını ifade eden Oğuz, “Hemşehrilerimizin bayram coşkusunu artırmak ve sevinçlerine ortak olmak için elimizden geleni yaptık. Havai fişek gösterimizle müthiş bir gösteri sunduk. Hoparlörlerimizden onlar için şarkılar çaldık. Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olduk. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.