enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

97 YILLIK ÇINAR “BAŞKENT ANKARA”

13.10.2020
269
A+
A-
97 YILLIK ÇINAR “BAŞKENT ANKARA”

Dünya Ticareti İş Geliştirme Konseyi Dünya Başkanı ve Sivil İnisiyatif Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ümit KAYA, Ankara’nın başkent olmasının 97. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. KAYA mesajında şunlara yer verdi:

“Ankara’mızın Başkent oluşunun 97. Yılını coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetimizin kurulmasında atmış olduğu bu adım Ankara’mızın da sorumluluğunu artırmıştır. Siyaset ve bürokrasimizin merkezi olan şehrimizin aynı zamanda bir sanayi kenti olması için çabalarımız devam etmektedir. Bugün dünya kentleri arasında modern bir şehir olarak adından söz ettirmeyi başaran Ankara’mızın Başkent olmasına yakışır hizmet ve yatırımların da devam etmesi için takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurulması ve Ankara’mızın Başkent olmasındaki üstün mücadeleleri olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını rahmetle yad ediyoruz…”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.