enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

AHDE VEFA BÖYLE GÜNDE BELLİ OLUR

26.10.2020
324
A+
A-
AHDE VEFA BÖYLE GÜNDE BELLİ OLUR

Haber06 Gazetemiz Kurucu Başkanı ve İmtiyaz Sahibi Hakan ARSLAN bir süredir ayağındaki rahatsızlık nedeniyle tedavi görüyordu. Tüm dünyayı kapsayan Covid-19 salgını nedeniyle hastaneden taburcu edilen ARSLAN’ın tedavisi evde devam ediyor. Ankara’nın sanat, spor ve siyasi gelişmelerini takip ederken oluşturduğu çevresi ile sevilip sayılan ARSLAN’a ziyaretler de devam ediyor.

En son Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa YALÇIN, Sincan Belediyesi Meclis Üyesi ve Sincan Şoförler Odası Genel Sekreteri Burak Murat GÜRLER, Sincan Belediyesi Basın Yayın Müdürü Selim ESER ve Yenigüç Gazetesi İmtiyaz Sahibi Latif KARAHAN, ARSLAN’ı ziyaret etti. Geçmiş olsun ziyaretinde pandemi kuralları ön planda tutuldu. Ziyarette ARSLAN’a geçmiş olsun dileklerini ileten ziyaretçiler bir an önce aralarında görmek istediklerini ve çok özlediklerini belirttiler. Gazetemiz Sahibi Hakan ARSLAN da yapılan ziyaretlerden çok memnun olduğunu dile getirerek, herkesin bir gün hastalanabileceğini ve bu hastalıkları atlatmanın birinci yolunun da moral motivasyon olduğunu ayrıca ahde vefanın çok önemli olduğunu ifade ederek, ziyaretçilere teşekkür etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.