enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

AHİD’DEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

AHİD’DEN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

Ankaralılar Derneği’nin geleneksel hale gelen iftar yemeği İlbank Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

İftar programına Ankara Milletvekilleri Prof. Dr. Arife Düzgün Polat, Nevzat Ceylan, Yıldırım Kaya, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Abdulkadir AYDOĞAN,  STK temsilcileri ve Ankara’lı vatandaşlar katıldı.

AHİD Genel Başkanı Hilmi YAMAN; “AHİD olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar programına katılan Ankaralı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Kadir Gecesini yaşadığımız bu mübarek günlerde Cenab-ı Allah yaptığımız tüm dualarımızı kabul etsin…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.