enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

AK OCAKLAR DERNEĞİ 6 YAŞINDA

29.09.2020
241
A+
A-
AK OCAKLAR DERNEĞİ 6 YAŞINDA
Genel Başkan Hakan YİĞİT mesajında şu bilgileri verdi.
“30 Eylül 2014 tarihinde Genel Merkezi  Ankara’da olmak üzere kuruluşunu  tamamladığımız derneğimiz kıymetli dost, arkadaş ve gönüllü yüreklerin bir araya gelmesi ile bu günlere kadar ulaştı.
Ak Ocaklar Derneği: Milli ve Yerli Gençliğin Adresi olmuş olup Milli ve Manevî değerleri ilke edinmiş, vatanın birliğini , bölünmez bütünlüğünü, kardeşliği ve mukaddes değerleri destur edinmiş ihlaslı, samimi vatan millet sevdalısı bir sivil toplum kuruluşu olarak yoluna devam etmektedir.
Anadolunun her bir köşesinde ulaşmadığı, gitmediği bir nokta kalmayıp samimi ve gönüllü üyelerin maddi ve manevi katkıları ile dernekler kanunu ve tüzüğü ile hareket etmeye devam etmektedir.
Acısı tatlısı hüznü kederi sevinci yüreğinde hisseden ve hayatın her aşamasını birlikte yaşayan derneğimiz, 15Temmuzda şehit ve gazi veren ve kahramanlık destanına ortak olan tek sivil toplum kuruluşu olarak memlekete hizmet etmeye devam etmiştir.
Sağına soluna bakmadan ben buradayım hazırım diyen tüm dostlarıma ve vatan sevdalısı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.
Derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar hizmet eden ayrılan vefat eden emek veren herkese bir kez daha teşekkürler sunuyor nice yıllar hayırla şuurla hizmet etmeyi yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.
Teşekkürler.
İyiki varsınız.
Selam ve Dua ile kalın inşallah…”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.