enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
CumartesiParçalı Bulutlu
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
23°C

AKÇAKOCA BELEDİYESİ PANDEMİ TEDBİRLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AKÇAKOCA BELEDİYESİ PANDEMİ TEDBİRLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve yüzbinlerce insanın ölümü ile devam eden Koronavirüs Covid-19 Pandemisi nedeniyle ülkemizde de alınan tedbirler hız kesmeden devam ediyor.
Düzce Akçakoca Belediyesi de Covid-19 tedbirleri kapsamında vatandaşlara ücretsiz maske, kolonya ve hijyen malzemeleri dağıtımı yaptı.
Bizzat kendisi vatandaşlara hijyen malzemesi dağıtımı yapan Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan YANMAZ; “Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşlara, maske, kolonya ve dezenfektan bilekliği dağıtımlarımız aralıksız devam ediyor. “KENTİMİZİ MÜMKÜN OLDUĞUNCA BU SALGINDAN KORUMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”. Vatandaşlarımız ve ilçe esnafımız ile sohbet ederek sosyal mesafeyi korumaları yönünde tavsiyelerde bulunduk. Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz…” dedi.
Hijyen malzemelerini alan vatandaşların memnuniyeti ve Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan YANMAZ’a olan ilgileri de dikkatlerden kaçmadı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.