enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

ALİ GÜVEN TAKSİCİ ESNAFI İLE BULUŞTU

ALİ GÜVEN TAKSİCİ ESNAFI İLE BULUŞTU

DEVA Partisi Ankara İl Başkanı Ali GÜVEN Çankaya Çukurambar’da bulunan taksici esnafı ile buluştu ve sorunlarını dinledi.

GÜVEN esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmada; “Düşünmek ve söylemek kolay, fakat yaşamak hele başarı ile sonuçlandırmak çok zordur. Biz inandığımız bir yola çıktık. Çukurambar’daki taksici arkadaşlarımızın, partimizin ve hemşehrimiz Genel Başkanımız Sayın Ali BABACAN’ın başarılı olacağından hiç şüphesi yok, kimsenin de olmasın. Adım adım iktidara yürüyoruz. Buna biz inanıyoruz ve en önemlisi buna ihtiyacı olan halk da inanıyor…” dedi.

Taksici esnafı da, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ile beraber yaşanan ekonomik krizin kendilerini çok etkilediğini ve buna bir an önce çözüm bulunmasını istediklerini belirttiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.