enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

ANKARAGÜCÜ SONUNDA KAZANDI

13.12.2020
4.467
A+
A-
ANKARAGÜCÜ SONUNDA KAZANDI

Süper Lig 12. hafta karşılaşmasında Başkent Temsilcisi MKE Ankaragücü, Eryaman Stadında İttifak Holding Konyaspor’u misafir etti. Karşılaşmanın 16. dakikasında Saba Lobjanidze’nin attığı gol ile Ankaragücü 1-0 öne geçti. 29. dakikada penaltıdan Uğur DEMİROK’un attığı gol ile rakip takım beraberliği sağladı. 38. dakikada Deni Miloseviç’in kaydettiği gol ile rakip takım 2-1 öne geçti ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Ankaragücü 48. dakikada Torgeir Borven’in attığı gol ile yeniden beraberlik sağlandı. Misafir takım Konyaspor bu gole karşılık Nejc Skubic ile 70. dakikada tekrar öne geçti. Ancak Ankaragücü ligdeki ilk galibiyetini almak için çok istekli bir mücadele sergiledi ve 78. dakikada Joseph Paintsil ile beraberliği sağladı. Ankaragücü’ne galibiyeti getiren golü 89. dakikada penaltıdan Emre Güral kaydetti. Ankaragücü’nde 90+5. dakikada Jonathan Bolingi Mpangi Merikani ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve Ankaragücü sahada 10 kişi kaldı. Ankaragücü bu galibiyet ile ligdeki ilk galibiyetini alarak puanını 7’ye çıkardı. Ancak Ankaragücü ligin son sırasından kurtulmayı başaramadı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.