enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Antrenörlere akademik eğitim

21.11.2020
301
A+
A-
Antrenörlere akademik eğitim

Lokman Hekim Üniversitesi konferans salonunda gerçekleşen eğitim kapsamında Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlileri tarafından sporda etik ve ahlak, sağlık ve egzersiz, spor psikolojisi, kuvvet antrenmanı ve uygulamaları gibi konular anlatıldı.

Her bir çocuğumuz kıymetli

Spor Kulübü bünyesinde gençlere eğitim veren antrenörlerin de bilgi, yetenek ve donanım anlamında gençleri en iyi şekilde yetiştirmeleri için eğitimlerin önemine vurgu yapan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Lokman Hekim üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği kapsamında sporcularımız, kıymetli akademisyenlerimiz tarafından eğitim alıyor. Spor kulübümüzde geleceğin sporcularını en iyi şekilde yetiştiriyoruz. Her bir çocuğumuz bizim için önemli, onların sağlıklı ve vatanımıza faydalı bireyler olmaları için çalışıyoruz. Bu çabamızın geri dönüşlerini sporcularımız başarıya ulaşarak ortaya koyuyor. Sporcularımızın elde ettiği başarı bizim çocuklarımız için doğru adımlar attığımızı gösteriyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.