enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

BARAN’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

BARAN’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, tüm dünyada devam eden Koronavirüs salgını nedeniyle ikinci kez Ramazan ayının salgınla mücadele kapsamında tedbirlerin uygulanacağı bir ay olacağını belirterek,  “Koronavirüs salgını üretmenin, paylaşmanın, dayanışmanın önemini daha çok kavramamıza vesile oldu. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yaşayarak, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı tamamlamayı ve Bayrama da sağlıklı bir şekilde erişmeyi diliyorum” dedi.  

ATO Başkanı Baran, Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Baran, 11 ayın sultanı Ramazan ayının birlik ve beraberliğin yaşatıldığı, yardımlaşmanın güçlendirildiği, oruç ibadetiyle nefsin terbiye edilip, bedenin dinlendirildiği bir ay olduğunu hatırlattı. Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının gölgesinde başlayacak ikinci Ramazan ayı olduğunu ifade eden Baran, bu ayın manevi ikliminden yararlanılması gerektiğini söyledi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu iftarların olmayacağı bu ayda, ihtiyaç sahiplerine yönelmenin ayın manevi iklimine uygun düşeceğini kaydeden Baran mesajında şu ifadelere yer verdi:     

“Ramazan ayı sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularını idrak ettiren, manevi güzellikleriyle insanlığı kucaklayan bir ay. Bu özel ay, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mağfiret, bolluk ve bereket ayı. Yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içerisinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmesini tüm insanlığa bereket, barış ve huzur getirmesini, koronavirüsün tüm âlemden yok olmasını temenni ediyorum.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.