enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Başkan Murat Çıtak: “Amacım dev gibi eserler bırakmak”

Başkan Murat Çıtak: “Amacım dev gibi eserler bırakmak”
HABER06 / HAKAN ARSLAN – AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan A. Adayı Murat Çıtak, “Türkiye Yüz yılında Bütün dünyayı ilçemiz Kızılcahamam’la buluşturacağız Kızılcahamam’ın adını tüm dünyaya duyuracağız. Dev Gibi ESERLER Bırakmak için Karıncalar gibi Çalışmak lazım. Mevlana der ki kamil odur ki koya dünyada eser eseri olmayanın yerinde yeller eser.
Kızılcahamam da çok değerli esnaflarımızı ve birbirinden değerli vatandaşlarımızla bir araya gedik. İlçemiz Kızılcahamam’da daha güzel hizmetler daha güzel yatırımlar yapabilmek hususunda fikir alışverişlerinde bulunduk. İlçemizi ve ilçemizde üretilen yöresel ürünlerimizi daha verimli bir şekilde tanıtımlarını yaparak ilçemizi nasıl geliştirebileceğimiz hususunda fikir alışverişinde bulunduk. Allah nasip ederse ilçemiz Kızılcahamam’ı turizmin üretimin yatırımların başkenti yapacağız.
Önceliğimiz ilçemizde işsizliği önlemek, gençlerimizin iş bulamadıkları için  evinden ailesinden uzaklarda iş aramalarının önündeki engelleri kaldırmak, yeni iş sahaları oluşturmak turizim açısından çok önemli bir yere sahip olan ilçemize yapacağımız hizmetlerimiz, tanıtımlarımız ve yatırımlarımız ile ilçemizin adını tüm dünyaya duyurarak yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline getireceğiz. İnşallah bu vesileyle bizleri o güzel karşılamalarından ve her girmiş olduğumuz esnaflarımızı iş yerinde bir şeyler ikram etmeden çıkarmamaları… işte dedim büyük şehirlerde farklı Anadolu insanını geçmişte  Atalarımızdan kalan misafirperverliği hâlâ ilçemiz de devam etmektedirler. Yer yer duygulandığım anlar olsa da çok verimli ve duygu dolu ziyaret oldu. Tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah birkaç gün içinde tekrarını gerçekleştireceğim” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.