enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

BBP SİNCAN 1. OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ YAPILDI

BBP SİNCAN 1. OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ YAPILDI

Büyük Birlik Partisi Sincan 1. Olağanüstü Kongresi Sincan Rüstem Altunbaş Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıya Büyük Birlik Partisi Genel Sekreteri Üzeyir TUNÇ, BBP Genel Başkan Yardımcıları, MKYK Üyeleri, BBP Ankara İl Başkanı Av. Alperen KILIÇ, Ankara İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Sincan İlçe Yöneticileri, MHP Sincan İlçe Yöneticileri, Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa YALÇIN ve 550 kişilik bir kalabalığın katılımı ile yapıldı.

Büyük Birlik Partisi Sincan İlçe Başkanı Hakan ZENGİN yaptığı konuşmada; “Bizler siyasetimizi halka hizmet hakka hizmet sloganıyla yürütüyoruz. Bulunduğumuz görevlerin geçici olduğunu ve bulunduğumuz makamların görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak Türkiye genelindeki yükselişimizi Ankaramız ve Sincanımızda da sürdürerek yapılacak ilk seçimlerde birinci sıraya yerleşmeyi ümit ediyoruz. Çalışmalarımızı bu amaçla yürütüyoruz. Bugün burada bizi yalnız bırakmayarak gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, herkese saygılarımı sunuyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.