enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
43,3061
EURO
50,7280
ALTIN
6.727,95
BIST
12.784,01
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
11°C
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
CumaÇok Bulutlu
12°C
CumartesiAz Bulutlu
13°C
PazarÇok Bulutlu
16°C
PazartesiParçalı Bulutlu
16°C

CAN DOSTLARA AHŞAP YUVALAR

CAN DOSTLARA AHŞAP YUVALAR

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü, çevreye duyarlı ve tasarruf odaklı çalışmalara imza atmayı sürdürüyor. Kent genelinde hayata geçirdiği çevreci projelerle dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi şimdi de atıl durumda ya da ömrünü tamamlamış ağaçları geri dönüştürerek can dostlara yuva hazırlıyor.

KEDİ VE KÖPEK YUVALARI İLE KUŞ EVLERİ ANFA AĞAÇ ATÖLYESİ’NDE TASARLANIYOR

ANFA Ağaç Atölyesi’nde atık ağaçları değerlendiren çalışanlar, sokak hayvanlarının soğuk kış günlerinde korunaklı yaşayabilmesi için ahşap yuvalar üretiyor. Kedi ve köpekler için üretilen yuvalar ile tasarlanan kuş evleri Başkent’te bulunan park ve rekreasyon alanlarına yerleştirilecek.

GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEN AĞAÇLAR SOKAK HAYVANLARINA YUVA OLUYOR

Çevreye karşı duyarlılığın artırılması ve atık malzemelerin değerlendirilmesi amacıyla üretim faaliyetlerini artıran ANFA Ağaç Atölyesi, kuruyan ağaçların gövdelerini ve budanan dallarını adeta sanat eserlerine dönüştürüyor. Doğaya zarar vermeden titiz bir çalışma yürüttüklerini, yuvaların yanı sıra ağaç oyun grupları, saksı ve dekoratif objeler de tasarladıklarını belirten Ağaç Atölyesi Sorumlusu Ustabaşı Hamit Ertürk, ANFA Ağaç Atölyesi’nde atık ahşap ve ağaçları sanatsal tasarımlara dönüştürerek Ankara’da park ve uygun yerlerde değerlendiriyoruz. Görsel materyaller, oyun grupları dışında şimdi de sokak hayvanları için yuva yapmaya başladık. Bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.