enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
CumartesiParçalı Bulutlu
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
23°C

SİNCAN BELEDİYESPOR 2 – 1 ALAPLI BELEDİYESPOR

SİNCAN BELEDİYESPOR 2 – 1 ALAPLI BELEDİYESPOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL LİGİ) 6. Grup 3. Hafta karşılaşmasında Sincan Belediyespor evinde lider Alaplı Belediyespor’u konuk etti. Sincan Belediyespor bu galibiyet ile ligdeki ilk galibiyetini aldı. Sincan Belediyespor 3 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik ile puanını 5’e çıkardı ve ligde 6.’lığa yükseldi ve liderle arasındaki puan farkını 2’ye indirdi.

Karşılaşmayı tribünden izleyen Sincan Belediye Başkanı Murat ERCAN sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Sahadaki her emeğinizi başarı ile taçlansın gençler…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.