enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
CumartesiParçalı Bulutlu
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
23°C

Çankaya’da pompalı tüfekle vurulan kişi yaralandı

10.12.2020
383
A+
A-
Çankaya’da pompalı tüfekle vurulan kişi yaralandı

Çankaya’da bir kişi evde tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Göktürk Mahallesi 115. Cadde’deki bir apartmanın 3’üncü katındaki dairede alkol alan 5 arkadaş arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine isminin “Serkan” olduğu bildirilen bir kişi evde bulunan pompalı tüfekle A.H.S.’ye ateş açtı. Sol kasığından yaralanan A.H.S., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Hacettepe Üniversite Hastanesine kaldırıldı.

Olay sonrası pompalı tüfeği yanına alarak kaçan “Serkan” isimli kişinin bindiği bir taksi ile Gölbaşı ilçesine gittiği belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma kapsamında evde bulunan diğer 3 kişinin ifadesine başvururken, kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.