enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Çöp konteynerleri yenileniyor

23.09.2020
168
A+
A-
Çöp konteynerleri yenileniyor

Eski çöp konteynerleri daha hafif ve içi dışı yeni galvanizli, paslanmaz ve gürültüye sebep vermemek için plastik stopparların monte edildiği hijyenik konteynerler ile değiştiriliyor. Mamak’taki 64 mahallede başta kullanılamayacak durumdaki çöp konteynerleri olmak üzere 5 bin adet çöp konteynerini yenileri ile değiştirdiklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Bölgemizin temizliğinin sağlanması ve görüntü kirliliğinin önlenmesi amacıyla yeni çöp konteynerleri aldık. İlk etapta kullanım sırasında eskiyenler, yıprananlar ve delinenler başta olmak üzere 770 litrelik yaklaşık 5 bin adet adet konteyneri yenileri ile değiştirdik. Halkımızın daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

Gürültüye son

Eskiyen ve çürüyen çöp konteynerlerinin çevreye pis koku ve mikrop yaydığını belirten Köse, “Bu durum vatandaşların sağlığını tehdit etmektedir. Bu nedenle konu üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Çöplerin zamanında toplanmasının yanı sıra toplanma esnasında gürültüye mahal vermek istemiyoruz. Amacımız Güzel Mamaklı hemşehrilerimize  daha temiz bir çevre sunmaktır ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.