enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
45,7111
EURO
53,4819
ALTIN
6.716,81
BIST
13.865,18
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAçık
28°C
PerşembeHafif Yağmurlu
25°C
CumaParçalı Bulutlu
24°C

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsa Yalçın’ı kabul etti

27.11.2024
4.586
A+
A-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsa Yalçın’ı kabul etti
HABER06 / HAKAN ARSLAN – Sincan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsa Yalçın, göreve geldiği günden bugüne kadar, esnafın sorunlarını, istek ve taleplerini Devlet her kademesine ileterek çözüm arayan Başkan İsa Yalçın en son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ederek esnafın istek ve taleplerini iletme imkanı buldu. Ziyarette Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a plaket ve tablo hediye etti.
Sincan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsa Yalçın, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmenin onurunu, gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.
Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Sincanımızın ve Esnaflarımızın selamını ilettim.
Cumhurbaşkanımıza Şoför Esnafımızı yakından ilgilendiren ÖTV ve KDV Muafiyeti, Mülkiyet Hakkı Yasa Tasarısı , Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS), Kamera ve Yüz Tanıma Sistemi gibi önemli bir çok sorunumuzu hem yazılı , hemde sözlü olarak iletme imkanı buldum. Şahsıma bu imkanı veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yahsım ve esnaflarımız adına sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.