enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
CumartesiParçalı Bulutlu
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
23°C

Doğru, dürüst, güler yüzlü hizmete devam

A+
A-
Doğru, dürüst, güler yüzlü hizmete devam

Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, Hüseyin Boran ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda Başkan Yaşar, “11 yıldır gece gündüz demeden çalıştık. Aynı şevk ve azimle çalışmaya doğru, dürüst ve güler yüzlü hizmet anlayışımızdan ödün vermeden devam edeceğiz” dedi.

Yenimahalle örnek olmaya devam edecek

Toplantıda 11 yıldır sürdürülen başarının 2024 yerel seçimlerine kadar artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Yaşar, “Göreve geldiğimiz günden beri birlikte örnek projelere imza attık. Bizler vatandaşlara hizmet etmek için buradayız. Hep birlikte modern ve herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle’yi yaratmak için uğraş veriyoruz. Birlikte el ele vererek başaramayacağımız iş yok. Bizim yolumuz bir, aynı yolda başarıyla yürüyoruz. Bundan sonra da bu başarıyı sürdüreceğimizden şüphem yok” dedi.

Bürokratlarına “El ele daha çok çalışacağız” diyen Başkan Yaşar, “Halkla ilişkileri en iyi sağlayacak olan sizlersiniz. Sizler beni temsil ediyorsunuz. Vatandaşların talepleri doğrultusunda bizimle alakalı talepleri bana getiriyorsunuz. Benim görmediğim şeyler olabilir. Bunları bize hemen iletin ki çalışmaların hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlayın” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.