enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

ENGELLİ MEMUR ADAYLARINA DENEME SINAVI

ENGELLİ MEMUR ADAYLARINA DENEME SINAVI

Etimesgut Belediyesi’nin Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kursları devam ediyor. etiSEM Merkez Binası’nda hafta sonu düzenlenen kurslara 100’e yakın engelli katılıyor. Engelli memur adayları 22 Nisan’da yapılacak sınav öncesinde alanlarında uzman öğretmenler tarafından ücretsiz ders alıyorlar. Sınav öncesi adaylar için deneme sınavı yapıldı. Adaylar, engel durumlarına göre gözetmen eşliğinde sınava katıldılar. Gözetmenler engelli memur adaylarına  okuma ve kodlamalarda destek oldular. Deneme sınavıyla engelliler eksik olduğu konuları tespit etme imkanı buldular.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut’ta engelliler ve ailelerine yönelik önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, “Engelli memur adaylarımız için ücretsiz kurslar açıyoruz, hazırlık kitapları veriyoruz. Engelli memur adaylarına yönelik birçok yerde böyle ücretsiz hazırlık kursları yoktur. Bu imkanı çok iyi değerlendiriniz. Gayret, azim ve heyecanla sınavlara hazırlanarak başarılı olmalısınız. İnanıyorum ki bu yılki EKPSS’de de her yıl olduğu gibi Etimesgut yine başarısıyla adından söz ettirecektir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.