enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

ETİMESGUT TAPU ÇOK FARKLI

03.10.2020
859
A+
A-
ETİMESGUT TAPU ÇOK FARKLI

Ankara’nın hızla gelişen modern ilçelerinin başında yer alan Etimesgut’ta sürekli yapılan konut inşaatları ile beraber yapılan satışlarda Tapu Kadastro Müdürlüğü önemli bir rol oynamakta. Vatandaşların iş ve işlemlerini rahatça gerçekleştirebildikleri ve profesyonel hizmet aldıkları Etimesgut Tapu Müdürlüğü verdiği hizmet ile göz dolduruyor.

Kısa bir süre önce yönetici kadrosunda yaşanan değişim ile yeni bir kan kazanan Etimesgut Tapu Müdürlüğü görevine, Polatlı Tapu Müdürlüğü görevini yürüten Levent TEKİN getirildi. Etimesgut’un başarılı bürokratlarından TEKİN tapudaki son gelişmeler ile ilgili olarak şu bilgileri verdi. “Bizler Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’müzün vizyon ve misyonunu kendimize şiar edinmiş, vatandaş memnuniyetini ön planda tutan bir çalışma programı yürütüyoruz. Vatandaşlarımız teknolojik gelişmelere paralel olarak internet üzerinden tapu ile ilgili birçok iş ve işlemleri yerine getirebilmektedir. Son zamanlarda ön plana çıkan ve hayatı kolaylaştıran Web Tapu uygulaması son derece kolay ve işlemleri hızlandıran bir uygulamadır. Zaten uzun bir süredir randevusuz işlem yapmıyoruz. Randevusunu alan vatandaşlarımız evraklarını eksiksiz bir şekilde getirdikleri takdirde, en hızlı bir şekilde işlemlerimizi yapıp vatandaşlarımızı uğurluyoruz. Bizler vatandaşlarımızı birer misafir olarak görüyoruz. Misafirlerimizi de evimizden memnun yolcu etmek için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. Özellikle pandemi sürecinde tüm kurumlarda esnek çalışma prensibi uygulanmasına rağmen, bizler vatandaşlarımız herhangi bir mağduriyet yaşamasın diye bu uygulamayı yapmıyoruz. Çünkü az önce ifade ettiğim gibi vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamasını istemiyoruz. Çünkü özellikle Etimesgut Tapu Müdürlüğü oldukça yoğun olan ve sürekli tam kapasite çalışan bir kurumumuz. Bizler de vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak, fedakarca çalışmalarımıza devam ediyoruz ve edeceğiz. Tek gayemiz bize emanet edilen bu makamları vatandaşlarımızın hizmetine ve emrine sunmak. Bunu başarabiliyorsak bizlere ne mutlu…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.