enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

ETİMESGUT’A ÇİFTE KAPALI PAZARYERİ

19.09.2020
430
A+
A-
ETİMESGUT’A ÇİFTE KAPALI PAZARYERİ

Bağlıca kapalı pazaryeri Mermeroğlu Caddesinde yaklaşık 3.500 metre kare alan üzerine inşa ediliyor. Tunahan pazar yeri ise Tunahan Spor Tesislerinin karşısında, 17 Şubat Şehitleri Hatıra Ormanının yanında yaklaşık 5 bin m² alan üzerine yapılıyor. Bağlıca ve Tunahan Kapalı Pazar yeri hizmete açıldığında Etimesgut’un pazar sayısı 39’a ulaşacak.


Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Bağlıca Mahallesi ve Tunahan Mahallesi kapalı pazar yerlerini kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planladıklarını belirterek, Hemşehrilerimizin mevsim şartlarından etkilenmeden her mevsim taze meyve sebzeyi en ucuza alabilmelerine imkan sağlayan kapalı pazaryerlerimizin sayısını artırmak için yoğun gayret sarfediyoruz. Atayurt, Ahimesut ve Alsancak Kapalı Pazaryeri ve zabıta merkezlerimizi daha önce hizmete açmıştık. Bu iki pazar yerimizi de hizmete açarak pazar sayımızı 39’a çıkarmış olacağız. Yeni pazarlarımız hayırlı olsun; dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.