enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Fatih Anaokulunun Babaları Sertifikalarını aldılar

08.06.2023
591
A+
A-
Fatih Anaokulunun Babaları Sertifikalarını aldılar

HABER06 / HAKAN ARSLAN -Ankara Sincan da eğitim öğretim faaliyetleri sürdüren Fatih Anaokulu bünyesin de açılan Baba Destek Programının(BADEP) sertifika töreni İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Bilen ve velilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı ( AÇEV) tarafından geliştirilen Baba Destek Programı, 3-6 ve 7-11 yaşları arasında çocuğu olan babalara destek vererek çocuğun çok yönlü gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Program, babaların çocuklarını destekleyici demokratik tutumlar geliştirmesini sağlayarak çocukların gelişim ve iyi olma halinin en üst seviyede gerçekleşmesini desteklemeyi amaçlıyor.

Okulda ikinci dönem başlayan BADEP Programı Perşembe akşamları saat 19.30-22.00 saatleri arasında 13 ü Babalarla, iki oturumda annelerle olmak üzere toplam 15 oturum gerçekleştirildi. Eğitimleri Anne Çocuk Eğitim vakfı gönüllü eğitmeni aynı zamanda Psikolojik Danışma ve Rehber öğretmen Erol TURGUT tarafından verildi.

Babaların çok heyecenlı olduğu sertifika töreni Okul Müdürü Zeliha Güneş Demir İn Açılış konuşması İle başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Ahmet Bilen İn konuşmasının ardından okul öğretmenlerinin babalar için hazırladıkları sürpriz video gösterisinin ardından anneler ve çocuklar babalara sürpriz yaparak şarkı söylediler.

Gönüllü eğitmen Erol Turgut öğretmenin eğitimler sırasında çekilen fotoğraflardan oluşturulmuş video eşliğinde babalara katılım sertifikaları verildi.
Sertifika alan babaların eğitimden memnun olmalarını, farkındalıklarını geliştirdığını ve davranışlarına yansıdığını ifade etmeleri çok değerliydi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.