enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Fatih Ülkü Ocakları’ndan Aşure İkramı

Fatih Ülkü Ocakları’ndan Aşure İkramı

Sincan Fatih Ülkü Ocakları bölge esnaflarına ve vatandaşlara aşure ikram etti. Sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralları göz önünde bulundurularak yapılan organizasyon halk tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Son dönemlerde vatandaş ile iç içe olan ve yaptığı projeler ile taktir toplayan Başkan Metehan Aksu programda “Aşure günü bizler için çok önemli bir gündür. Hem matem günümüzü temsil etmektedir hem de birliğimizin, beraberliğimizin günüdür. Bu gün yapılan bütün ibadetlerin kabul olmasını diliyorum. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Aşure günün tüm Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini tüm kalbimle temenni ediyorum.” dedi.

Programa Ankara Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Sayın Ali İhsan Seven, Yenimahalle Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Berat Öztürk, Sincan Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Lütfi Uslu, Kahramankazan Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Salim Okur, Milliyetçi Hareket Partisi Sincan Belediye Encümenleri Hamdi Yılmaz, Naide Demiryürek, Kevser Tekin ve Mustafa Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yöneticileri Hüseyin Yeral, Nuri Özbek, Mehmet Ali Duyar, İsmet Kamsız, Erhan Dindaş, Abdullah Yönter, Hamit Uslu ve Ali Gökçınar, Sincan Yozgatlılar Dernek Başkanı Sayın Haydar Duran katılmıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.