enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Fırtına Devam Ediyor

Fırtına Devam Ediyor

Salon: İnegöl-Bursa
Hakemler: Cihat Küçükboyacı, Arzu Uzataöz

İnegöl Belediye: Bertuğ Önder, Caner Çiçekoğlu, Dmitrii Bahov, Ahmet Arslan, Nikola Gjorgiev, Todor Valchev (Caner Dengin, Mehmet Almaz, Berkün Eber Üstündağ)

Halkbank ANKARA: Fernando Hernandez, Efe Bayram, Oğuzhan Karasu, Aslan Ekşi, Alexander Berger, Faik Samed Güneş(Volkan Döne, Caner Ergül, Ediz Kaan Fırıncıoğlu, Gökhan Gökgöz, Brett Walsh)

Setler: 21-25, 25-21, 17-25, 22-25
Süre: 2.06 (31, 36, 29, 32)
Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 26.haftasında, Halkbank, ev sahibi İnegöl Belediyespor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Üst üste 6.kez sahadan zaferle ayrılan başkent ekibi, böylece 25. maçında 18.galibiyetine imza atmış oldu.

Önemli bir seri
Karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Halkbank’ın Kanadalı pasörü Brett Walsh, takım arkadaşlarını tebrik etti. Dünyada sporun küresel salgının gölgesinde yapıldığına vurgu yapan Walsh, “Voleybol için alışık olunmayan bir sezon yaşıyoruz. Antrenmanlar, seyahatler, sakatlıklar ve maçlar… Bu durum tüm takımlar için geçerli. Böyle bir durumda üst üste 6 galibiyet elde etmek önemliydi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.