enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Gelecek Partisi’nden Ayaş Çıkarması

14.12.2020
549
A+
A-
Gelecek Partisi’nden Ayaş Çıkarması
Ahmet DAVUTOĞLU Başkanlığı’nda 1. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Gelecek Partisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İl il, ilçe ilçe teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren ve vatandaşın dertlerini dinleyen bir ekiple gece gündüz demeden çalışan Gelecek Partisi yöneticileri Ayaş ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.
Programa Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz ŪSTŪN, Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Gülnur HAYRAN, Ankara il Başkan Yardımcıları Alaettin SÜER, il yönetim kurulu üyeleri ve Gelecek Partisi Ayaş İlçe Başkanı Hakan ZENGİN katıldı.
Ziyaretler kapsamında Ayaş Kaymakamlığı, Ayaş Belediye Başkanlığı, Ak Parti Ayaş İlçe Başkanlığı ile Ayaş’ta bulunan özel bir otelin yöneticileri ziyaret edildi.
Saadet Partisi Ayaş İlçe Başkanı Cengiz Zeyrek de Gelecek Partisi Ayaş İlçe Başkanlığı’na gelen misafirlere hoş geldin ziyaretinde bulundu.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz ÜSTÜN; “Çok verimli bir program oldu. Bizler kavgayı değil istişareyi tercih eden bir siyasi partiyiz. Bu nedenle Ayaş ilçemizde bulunan tüm siyasi parti temsilcilerini ve bürokratlarımız ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunduk…” dedi.
Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Gülnur HAYRAN da yaptığı konuşmada; “Ayaş ilçemiz tarihi ve manevi açıdan çok önemli bir ilçemizdir. Buranın iyi yönetilmesi gerekiyor. Ayaş Ankara’mız için bir potansiyel barındırıyor, ancak bu potansiyel hala keşfedilmiş değil. Gelecek Partisi’nin yapılacak olan ilk seçimlerde başarıya ulaşması ile beraber Ankara’mızın ilçelerinin farklılıklarını ortaya çıkaracağız…” dedi.
Program Gelecek Partisi eski ilçe başkanına teşekkür plaketi ve hediyeleşmeler ile son buldu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.