enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
40,8638
EURO
47,8575
ALTIN
4.383,89
BIST
10.870,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Parçalı Bulutlu
PazartesiParçalı Bulutlu
29°C
SalıParçalı Bulutlu
29°C
ÇarşambaAz Bulutlu
29°C
PerşembeAçık
31°C

GIDA İŞLETMELERİNE RAMAZAN DENETİMİ

GIDA İŞLETMELERİNE RAMAZAN DENETİMİ

İnsan sağlığının her şeyin üzerinde olduğunu dile getiren, temizlik, ruhsat, hijyen kurallarına uygunluk ve ürün gramajı konusunda fırın ve unlu mamuller üreten işletmeleri inceleyen Elmadağ Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayında esnaf ile vatandaşın daha iyi şartlarda alışveriş yapabilmesi hedefiyle, başta fırınlar olmak üzere pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik kontrollerini aralıksız sürdürdüğünü ifade ettiler.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın; “Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla ve huzurla alışveriş yapabilmesi birinci önceliğimiz. İlçemiz genelinde faaliyet gösteren fırın ve unlu mamuller üreten işletmelerde Ramazan Öncesinde başlattığımız gramaj ve hijyen kontrollerimiz devam etmektedir.” dedi.

Başkan Aşkın: “Ramazan ayının rahmeti ve bereketi, milletçe umutlarımızın yeşermesine, tüm dünyanın içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulmasına vesile olur inşallah. Hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.