enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

İYİ PARTİ ETİMESGUT’TA ÜYE ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

İYİ PARTİ ETİMESGUT’TA ÜYE ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Yargıtay’ın açıkladığı rakamlar göre üye sayılarında büyük bir artış gözlenen İyi Parti Ankara genelinde olduğu gibi Etimesgut’ta da üye çalışmalarını hızlandırdı. İyi Parti Etimesgut İlçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet HAMZAÇEBİ ve ilçe yönetiminin büyük gayretleri sonucu Etimesgut’ta yaşayan vatandaşlar İyi Parti’ye kazandırılmaya devam ediyor.

Meral AKŞENER Liderliğinde ülke genelinde yarın seçim varmış gibi çalışmalarına devam eden İyi Parti hem ülke hem de Ankara genelinde üye çalışmalarında büyük bir başarı yakalamış durumda. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız İyi Parti Etimesgut İlçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet HAMZAÇEBİ: “Biz, Etimesgut İlçe Teşkilatı olarak tüm kadrolarımız ile sahadayız. Genel Başkanımız yurdumuzu karış karış gezerken bize oturmak yakışmaz. Biz de Etimesgut’umuzda adım atmadık yer bırakmamak niyetindeyiz. Tüm arkadaşlarım çok özverili bir şekilde çalışıyorlar. Her geçen gün yeni üye kayıtlarımız ile partimiz güçlenmeye devam ediyor. Ankara genelinde çok iyi bir noktadayız. Ancak bu bize yetmez, daha çok çalışmalıyız. Ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı günlere çare olmak için varımız yoğumuz ile çalışmak zorundayız. Çünkü tarih çalışan ve kazananları yazar…” dedi.

İyi Parti Etimesgut İlçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet HAMZAÇEBİ partiye yeni kayıt olan vatandaşlara rozet takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.