enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Kahramankazan’da Cinayet 1 Ölü

10.01.2021
1.918
A+
A-
Kahramankazan’da Cinayet 1 Ölü

Olay, akşam saat 21.30 sıralarında Kahramankazan ilçesi Atatürk Mahallesi Kordon 1 Caddesi’nde yaşandı.

İddiaya göre, Ü.Y. (48) ile M. A. (35), daha önce aralarında büyükbaş hayvan alışverişi yaptı. Ü. Y., yanına oğlu A.Y. (21)’yi de alarak M.A. ile konuşmak için ablasının oturduğu Poyraz Apartmanı’nın önüne geldi.

Sokakta otomobil içinde buluşan taraflar tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında A.Y., belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla, yanında oturan M.A.’e 3 el ateş etti.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Boynundan ve kalbinden yaralanan M.0., 112 ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. M.A.’ün cansız bedeni, olay yeri ve savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Öte yandan, şoför koltuğunda oturan baba Ü.Y., olay sonrası otomobili emniyetin önüne sürerek oğlu A.Y. ile teslim oldu. Gözaltına alınan baba Ü.Y. ile oğlu A.Y.’nin emniyetteki sorguları devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.