enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

KEÇİÖREN BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

KEÇİÖREN BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR
Her yıl düzenli olarak yapılan yaz spor okulları yine ücretsiz olarak Keçiören Belediye Başkanlığı’nın koordinesinde kayıtlarını almaya başladı. Atletizm, basketbol, badminton, güreş, judo, okçuluk, masa tenisi, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, dart, kaykay, akıl ve zeka oyunları branşlarında düzenlenecek yaz spor okulları 6-14 yaş kategorisinde ve tamamen ücretsiz olacak. Kurslar 5 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut ALTINOK yaptığı açıklamada; “Keçiören’de yaşayan her bir çocuğumuza tüm imkanları sağlamak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Her yıl düzenli olarak yaptığımız ve vatandaşlarımızdan hiçbir ücret almadan organize ettiğimiz kurslarımızdan profesyonelliğe geçen bir çok çocuğumuz mevcut. Tabi bu bizi gururlandırıyor. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklar kazanmasından korktuğumuz ve gelecek nesilleri düşündüğümüz için yaptığımız bu faaliyetlerimiz hiç durmadan devam edecektir…” dedi.
Keçiören Belediye Başkanlığı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Necati KILIÇ ise “Yaz Spor Okul kayıtlarımız devam etmektedir. Bugünlerde Müdürlüğümüz cıvıl cıvıl. Spor yapmak isteyen çocuklarımızla dolup taşıyor. Çocuklarımızın spor yapma istekleri bizleri çok mutlu ediyor. Yaz spor Okullarımız uzman antrenörlerimiz eşliğinde, çocuklarımızın fiziksel, zihinsel, psikolojik ve sosyal yönden gelişmelerine katkıda bulunacak, spor Okullarımız ücretsiz olarak hizmet verecektir…” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.