enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR GOL OLDU YAĞDI

25.12.2020
5.802
A+
A-
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR GOL OLDU YAĞDI

Elazığ Doğukent Stadında oynanan karşılaşmada sahadan tam 8 gol çıktı. Karşılaşmanın hemen başında 8. dakikada Cengizhan AKGÜN’ün kaydettiği gol ile ev sahibi ekip 1-0 öne geçmesine rağmen bu golden 2 dakika sonra Mehmet ALAEDDİNOĞLU’nun attığı gol ile Kırşehir Belediyespor beraberliği yakaladı. 18. dakikada Ahmet KARADAYI’nın golü ile bu sefer Kırşehir Belediyespor öne geçti ancak 30. dakikada Ömer YILDIZ penaltıdan attığı gol ile takımına beraberliği getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 sona erdi.

77. dakikada Hakan YAVUZ’un attığı gol ile Kırşehir Belediyespor durumu 3-2’ye getirdi. Bu golden 3 dakika sonra 80. dakikada Üstün BİLGİN’in attığı gol ile fark 2’ye çıktı. Ev sahibi ekibinin farkı azaltma çalışmaları sonucu 85. dakikada Ömer YILDIZ kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü atarak farkı 1’e indirdi. Karşılaşmanın skorunu belirleyen golü ise 89. dakikada Hakan YAVUZ’un attığı gol belirledi ve Kırşehir Belediyespor Elazığ deplasmanından 3 puanı 5 gol ile alarak zirve mücadelesine devam etti. Bu sonuçla Kırşehir Belediyespor haftayı 29 puanla 4. sırada tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.