enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

KIZILCAHAMAM ALTINKÖY’DE

A+
A-
KIZILCAHAMAM ALTINKÖY’DE

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın davetiyle Altınköy Açık Hava Müzesi’nde misafir olan ilçe belediyeleri, kendi yörelerinin kültürel değerlerini Altınköy ziyaretçilerine tanıtmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi’nin bu haftaki konuğu Kızılcahamam Belediyesi oldu. Kızılcahamam Belediyesi’nin tanıtım standını, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ev sahibi Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ve Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla birlikte açtı. Kızılcahamam Belediyesi standı Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak.

Altındağ Altınköy’de Kızılcahamam Belediyesi standında ilçemizin güzellikleri, termal tesislerimiz, otellerimiz ve yöresel ürünlerimiz belediye görevlilerimiz tarafından tanıtılıyor.

 Kızılcahamam Belediye Başkanı  Süleyman Acar, İlçemizin tanıtımının her alanda devam ettiğini, zaten tanınmış olan ilçemizin tüm güzelliklerini anlatmaya ve göstermeye her zaman devam edeceklerini belirtti. Altındağ Altınköy’de Pazar gününe kadar açık olacak  ilçemizin standını ziyaret etmeye tüm hemşerilerimizi ve Ankaralıları de davet etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.