enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

MELİH KOLBURAN ANKARA ŞAMPİYONU

MELİH KOLBURAN ANKARA ŞAMPİYONU

Özel Sincan Darüşşifa Sağlık Meslek Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinden 12/A sınıfı öğrencisi Melih Kolburan Liseler arası güreş müsabakalarında Genç erkekler A kategorisinde 92 kilo da Ankara Şampiyonu oldu.

Şampiyon güreşçi yaptığı açıklamada; “Bugünlere gelmek için çok küçük yaşlardan beri çalışıyorum. Çok mutluyum. Bu şampiyonluğu aileme ve hocalarıma armağan ediyorum. Amacım daha da iyi olmak ve ülkemizi uluslararası arenalarda temsil etmek. Bana destek veren herkese sonsuz teşekkürler ediyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.