enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

MİLLİ FABRİKA EGOSPOR

28.09.2020
231
A+
A-
MİLLİ FABRİKA EGOSPOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ego Spor Kulübü Başkanı Akın HONDOROĞLU; “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, iyi bir spor kültürü aşılamak, profesyonel olan sporcularımızda milli takıma yükselmek temel hedeflerimiz arasında. Milli takıma seçilen Saffet ELKATMIŞ ve Ramazan KARAGÖZ, bu sporcularımızdan sadece bir kaçı.

Biz sporcularımıza öncelikle ahlaklı bir birey olmayı, daha sonra da iyi bir sporcu olmayı öğretiyoruz. Tüm teknik ekibimizle bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çok kaliteli hocalarımız ve çok kaliteli sporcu kardeşlerimiz var. Başarılarımızın devamı gelecek.

Bize güvenin yeter dedik, bize güvenenleri mahçup etmedik. Bu vesile ile milli takıma seçilen sporcu kardeşlerimi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.