enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

MUHTARLARIMIZ CEFAKAR VEFAKARDIR

MUHTARLARIMIZ CEFAKAR VEFAKARDIR
ERDOĞAN açıklamasında şunlara değindi:
“Yeniden Refah Partisi Etimesgut İlçe Başkanlığı olarak 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Etimesgut’ta görev yapan muhtarları ziyaret ederek günlerini kutladık.
Türkiye’de muhtarlık kurumumuz 200 yıllık bir geçmişe sahiptir. Muhtarlarımız Mahalli İdarelerin vazgeçilmez bir parçası ve milletimizin iradesini, teveccühünü ve güvenini yansıtan yerel demokrasinin en eski örneğidir. Milletin oyuyla seçilerek göreve gelen muhtarlarımız, siyasi makamların en yücesine sahiptirler. Yeniden Refah Partisi olarak, muhtarlarımızın çok değerli ve kutsal bir görev icra ettiğinin farkındayız ve inşallah iktidar olduğumuzda hak ettikleri ekonomik ve sosyal her türlü refaha kavuşacaklardır. Bu vesile ile 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, tüm muhtarlarımızı tebrik ediyorum…”
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.