enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

A+
A-
Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

Başkan Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına; Yenimahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şimşek, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu ve muhtarlar katıldı. Kahvaltıda; bütün muhtarlara, yeni yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Yaşar, muhtarların önemine de dikkat çekerek, “Muhtarlar; devletin de demokrasinin de ilk kapısıdır” dedi.

“Bizim makamlarımız siyaset makamları değil”

Yenimahalle muhtarlarıyla her zaman uyum içinde çalıştıklarını belirten Başkan Yaşar “Muhtarlarını dinlemeyen yerel yönetici başarısız olmaya mahkumdur. Benim kapım muhtarlara her zaman açık oldu, geride bıraktığımız 11 yıl boyunca kimseyi kimseden ayırmadım. Çünkü bizim makamlarımız siyaset makamı değil. Yenimahalle’yi seviyorum. Sizleri seviyorum. Gününüz kutlu olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.