enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaParçalı Bulutlu
22°C

MUTLU; ALTINDAĞ’A GÖZ KIRPTI

22.10.2020
195
A+
A-
MUTLU; ALTINDAĞ’A GÖZ KIRPTI
MUTLU sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda;
“Değerli Dostlarım, “Niyet Hayr, Akıbet Hayr” diyerek; Sokaklarında oyunlar oynadığım, okullarında okuduğum, ekmeğimi kazandığım ve sevdalısı olduğum Güzel ilçemiz Altındağ’ımızın  “AK PARTİ ALTINDAĞ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM” Dua ve Desteklerinizi Beklerim. Selâmlarımla…” dedi.
BAYRAM MUTLU KİMDİR ?
Ankara’da Birlik Derneği Genel Başkanı MUTLU Ankara-Kızılcahamam’lı. Ankara Kent Konseyi Üyesi olan MUTLU Ankara’da yaşıyor ve özel bir şirketin sahibi.
Altındağ ve Ankaralılar İçin Göreve Talibim
Ankara’da Birlik Derneği Genel Başkanı ve AK Parti Altındağ İlçe Başkan Adayı Bayram MUTLU; “Ülkemize ve başkentimize hizmet etmek için çalışmaya hazırım. Ankara’mızın kalbi olan Altındağ’ımızda AK Parti İlçe Başkanlığı yaparak insanlarımızın sorunlarını gidermek, ihtiyaçlarına cevap vermek ve iyi bir yönetim anlayışı sergileyebilmek için bu makama aday olduk. Rabbim utandırmasın. İnşallah hayırlı ve çok güzel işler yapmak nasip olur. Ankaralı olmak ve Ankara’da yaşamanın avantajı ile özellikle Altındağ’ımızın ve Altındağlıların ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Bunları halledebilecek güçte ve enerjideyiz…” dedi.
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.