enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Off Road Türkiye Şampiyonası Kızılcahamam’da

Off Road Türkiye Şampiyonası Kızılcahamam’da

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Off Road Türkiye Şampiyonası’nın ilçede düzenleneceğini açıkladı. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ‘ Değerli hemşehrilerim sizlere güzel bir haberim var’ diyerek 2021 Off Road Türkiye Şampiyonası’nın Kızılcahamam’da düzenleneceğini Sosyal Medya Hesabından duyurdu.

Süleyman Acar paylaşımına şöyle devam etti;

19-20 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Off Road Türkiye Şampiyonasını, Ankara Doğa Sporları, Off Road Derneği (ANDOFF), Belediyemiz ve Kaymakamlığımızın işbirliğiyle, ilçemizde yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Andoff Genel Sekreteri Sn. Süleyman Gönenç ve Andoff Yarışma Direktörü Sn.Cafer Sarıaltın ile Belediyemizde bir araya gelerek ilçemizde yapacağımız 2021 Off Road Türkiye Şampiyonası etkinliği hakkında istişarelerde bulunduk.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.