enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Pursaklar’ın Oyuncaklar Diyarı; ‘‘Oyuncakistan’’

Pursaklar’ın Oyuncaklar Diyarı; ‘‘Oyuncakistan’’

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Sosyal, kültürel ve sportif alanları bir bir ilçeye kazandırarak, ilçe halkının büyük takdirini kazanan Pursaklar Belediyesi, çeşit çeşit oyun gruplarının bulunduğu Oyuncakistan’ı hizmete açtı. Pursaklar Belediyesi, Karaca Caddesi üzerinde bulunan, yakın zamanda sıfırdan yenilediği Karaca Pazar Alanı üzerine, çocukların keyif dolu vakit geçirebilecekleri çeşit çeşit oyun gruplarının bulunduğu Oyuncakistan’ı hizmete açtı. Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, etrafının yeşilliklerle kaplandığı, her detayın dikkatlice düşünüldüğü Oyuncakistanda, anne ve babaların yürüyüş yolu ve açık spor alanını kullanırken çocuklar, gönül rahatlığı ile park alanına girerek gönüllerince eğlenme fırsatı sunuluyor.

‘‘Oyuncakistan göz kamaştırıyor’’

Çocukları doyasıya eğleneceği bir parkı daha hizmete kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hoş zaman geçirmeleri aynı zamanda enerjilerini güzel mekânlarda geçirmeleri için parklara büyük önem veriyoruz. Karaca(Pazartesi) Pazarını kapalı hale getirdik, üzerinde oluşan alana, çocuklarımız için harika bir park yaptık. Ailelerin rahatlıkla kullanabileceği açık spor alanı, yürüyüş yolu, kamelyalar ve çevre yolları ile göz kamaştırıcı oldu. Oyuncakistan Parkımızda ve çevresinde çocuklarımıza ve ailelerine her anın tadını doyasıya çıkarıyor. Her bir hemşehrimizin ihtiyacına uygun sosyal alanlar inşa etmeye ve vakitlerini dolu dolu geçirmeleri için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.