enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

RIDVAN AĞAOĞLU’NA STRATEJİK GÖREV

RIDVAN AĞAOĞLU’NA STRATEJİK GÖREV

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yayımlanan atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı. Abdullah Rıdvan AĞAOĞLU Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Peki Abdullah Rıdvan AĞAOĞLU KİMDİR?

Aslen Kırşehirli olan A. Rıdvan AĞAOĞLU Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden 2002 yılında mezun oldu. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 2005 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Dairesi Başkanlığında Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. Aynı Bakanlıkta hazırladığı “Türkiye’nin Turizm Potansiyeli Bağlamında İnanç Turizminin Yeri” konulu tez çalışması ile Kültür ve Turizm Uzmanlığına atandı.

2007 yılının Ekim ayından itibaren önce Devlet Bakanlıklarında, sonrasında da Kalkınma Bakanlığında Özel Kalem Müdürü olarak uzun yıllar görev yaptı. 07 Haziran 2015 tarihinde Kalkınma Bakanlığı’nda Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atandı. Bu görevini asaleten yürütürken, 2016 yılı Ekim ayından itibaren aynı Bakanlıkta Müsteşar Yardımcısı vekili olarak görev yaptı. 16 Ağustos 2018 tarihinde Strateji ve Bütçe Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne atandı. İyi derecede ingilizce bilen Abdullah Rıdvan AĞAOĞLU, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.