enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Robot Yarışması”na Katılacak Öğrencilere Tam Destek

Robot Yarışması”na Katılacak Öğrencilere Tam Destek

14-18 Haziran 2021 tarihleri arasında Şanlıurfa Göbeklitepe’de yapılacak olan 14. Uluslar arası MEB Robot Yarışmasında katılacak olan öğrencilere, Atölye Malzemeleri, Kızılcahamam Belediye Başkanlığı tarafından temin edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Halk Eğitim Merkezi tarafından oluşturulan Kızılcahamam Kodluyor Atölyesi öğrencilere katılım sağlayarak Kızılcahamam’ı temsil edecekler.

Millî Eğitim Bakanlığı koordinesinde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Türkiye Teknoloji Vakfı (TEKNOFEST) ve Türk İşbirliği Koordinasyonu Ajansı Başkanlığı (TİKA) iş birliğinde her yıl farklı bir şehirde düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışması’nın 14’üncüsü, Şanlıurfa Göbeklitepe’de gerçekleşecek.

Yer    :  GAP Arena Spor Salonu ve Yerleşkesi

Tarih : 14-18 Haziran 2021

Saat   : 10:00

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar; 14.Uluslararası MEB “Robot Yarışması”da Kızılcahamam’ı temsil edecek olan, Kızılcahamam Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Kızılcahamam Robotik ve Kodlama Atölyesi öğrencilerine başarılar dilerim dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.