enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Sakin Gökmen Belediye Başkanlığı için istifa etti

Sakin Gökmen Belediye Başkanlığı için istifa etti
HABER06 / HAKAN ARSLAN – AK Parti Ayaş İlçe Başkanı Sakin Gökmen, Belediye Başkan A. Adaylığı için 3 yıl boyunca görev yaptığı İlçe Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. Göreve geldiği günden bugüne kadar gece – gündüz demeden Ayaş halkı için elinden gelenlerin en iyisini yaptığını gözlemlediğimiz Ayaş Belediye Başkan A. Adayı Sakin Gökmen’in, AK Parti Genel Merkez Yöneticileriyle, Bakanlarla, Milletvekilleriyle ikili ilişkilerinin mükemmel olduğu için Ayaşlı hemşehrilerinin her türlü talep ve isteklerini ileterek vatandaşlarına her zaman destek ve yardımcı olmaya çalıştı.
Ayaş için hizmet etme derdiyle Başkanlığını yaptığım AK Parti Ayaş İlçe Başkanlığı görevimden 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan A. Adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım. Şahsıma vermiş oldukları destekler için başta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, İl Başkanım Hakan Han ÖZCAN’a, Ankara Milletvekillerimize, geçtiğimiz aylarda rahmeti rahmana yolcu ettiğimiz Belediye Başkanımız Burhan DEMİRBAŞ’a İlçe Teşkilatımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Belediye Başkanımıza, Meclis Üyelerimize, Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarına, Muhtarlarımıza, Mahalle Başkanlarımıza ve her zaman desteğiyle bana güç veren aileme çok teşekkür ediyorum.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.