enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SİNCAN BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN HASTA KEDİYE MÜDAHALE

SİNCAN BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN HASTA KEDİYE MÜDAHALE

Her koşulda ihtiyaç sahibi vatandaşlara kol kanat geren Sincan Belediyesi, sokaktaki canlarımıza da sahip çıkıyor. Sincan Belediyesi ekipleri duyarlı bir vatandaşın ihbarı ile hasta bir kediye şefkat elini uzattı. Sevimli kedi şimdi emin ellerde sağlığına kavuşacağı günü bekliyor. Sincan Belediyesi sokaktaki canlarımıza gözü gibi bakıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı Veterinerlik Birimi, ulaşan her yardım çağrısıyla titizlikle ilgileniyor. Veteriner hekimler, minik dostlarımızın yaralarına merhem oluyor.  Aynı zamanda Acil Müdahale Aracı ile ekipler hasta ve yaralı hayvanların imdadına anında yetişiyor. Ekipler sokak hayvanlarının aç kalmaması için de özveriyle çalışıyor. Belirlenen 38 besleme noktasına mama ve su bırakılarak hayvanların aç kalması önleniyor. Kısırlaştırma işlemleri ve gerekli tedavileri itina ile yapılıyor.

Hasta Kediye Şefkat Eli

Sincan’da yaşadığı sokakta hasta bir kedi olduğunu fark eden duyarlı bir vatandaş hemen Sincan Belediyesi zabıta ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden zabıta ekipleri ise kedinin hasta olduğunu fark edince durumu Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bildirdi. Olay yerine ulaşan ekipler hasta kediye ilk müdahalesini yaptı. Ardından Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü hizmet binasındaki kliniğe götürülen kedi tedavi altına alındı. Sevimli kedi artık emin ellerde, sağlığına kavuşacağı günü bekliyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.