enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SİNCAN GASTRO AKADEMİDE SONA YAKLAŞTI

SİNCAN GASTRO AKADEMİDE SONA YAKLAŞTI

Sincan’ın marka değerini yükseltecek projelerinden biri olan Gastro Akademi yakında kapılarını geleceğin şeflerine açmaya hazırlanıyor. Bir süredir büyük bir titizlikle yapılan hazırlıklarda sona gelindi. Gastro Akademi mutfağında tüm eksikler tamamlandı. Sincan Belediyesi yakın zamanda meslek edindirme ve hobi kurslarına bir yenisini daha ekleyerek, temel aşçılık sektöründe adından söz ettireceği Gastro Akademi projesinde sona yaklaştı. Belediye tarafından aşçılık alanında kendini geliştirmek isteyenler için hayata geçirilen Gastro Akademisi ilçede 168 metre karelik bir alanda hizmet verecek. Son olarak yemek ve tatlı atölyelerinin yer alacağı Gastro Akademi mutfağının temel malzemelerini de alan Sincan Belediyesi, geleceğin aşçılarını eğitmeye bir adım daha yaklaştı. Artık Gastro Akademi mutfağı; tenceresinden tavasına, süzgecinden bıçak setlerine kadar tüm teçhizatıyla kursiyerlerini bekliyor.

GASTRO AKADEMİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vatandaşlar için aşçılık, pastacılık, mutfak sanatları gibi alternatif mutfak atölyelerine katılımlar sağlamak ve kurs imkânları ile sertifika kazandırma çalışmalarının yansıra kısa dönem temel aşçılık ile yiyecek içecek sektöründe çıtayı yukarıya taşıyacağına inandığımız mutfak şefleri eğitimlerinin verileceği Sincan Gastro Akademisi hizmete başlamak için gün sayıyor. Gastro Akademi’ye her yaştan vatandaş başvuru yapabilecek.  Başvurularla ilgili detaylar www.sincan.bel.tr internet adresinden duyurulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.