enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SİNCAN’DA İFTAR SOFRALARINA SICAK YEMEK İKRAMI

SİNCAN’DA İFTAR SOFRALARINA SICAK YEMEK İKRAMI

Sincan Belediyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlar için kolları sıvadı. Pandemi nedeniyle artık kalabalık iftar sofraları kurulamıyor ancak özü paylaşmak olan Ramazan ayında yardımlaşma engel tanımıyor. Engelli, hasta, yaşlı olan yani yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlar için sıcak yemek veriliyor, böylece vatandaşların mağduriyet yaşamaması amaçlanıyor. Son derece hijyenik ortamlarda pişirilen yemekler tek kullanımlık kaplarda vatandaşın evine kadar ulaştırılıyor. Sıcak yemek yardımından faydalanmak isteyenler Sincan Belediyesi’ne bizzat müracaat edebilir.

Ramazan’da yüzler gülsün diye yardımlar devam ediyor

Günlük 140 aileye 474 tabildot yemek veriliyor. Filyasyon ekibinde görevli 65 sağlık çalışanı ile Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda görev yapan asker ve polisler olmak üzere günlük toplam 685 tabildot sıcak yemek ikram ediliyor.

Covid-19 tedavisi gören vatandaşlara sıcak yemek yardımı

Sincan Belediyesi aşevi, Covid-19 hastalarına da sıcak yemek desteğinde bulunuyor. Karantina altında olan ailelere başvuru üzerine 10 gün boyunca pişirilen sıcak yemekler evlerine servis ediliyor. Ekipler, yardımların yıl boyunca devam edeceğinin altını çizdi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.