enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SİNCAN’DA PARKLAR BAHARA HAZIRLANIYOR

18.02.2022
259
A+
A-
SİNCAN’DA PARKLAR BAHARA HAZIRLANIYOR

Sincan Belediyesi vatandaşların keyifli vakit geçirdiği yeşil alanlar ile çocukların vazgeçilmez durağı parkları bahara hazırlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan parkları tek tek dolaşarak eksiklikleri tespit ediyor. Çocuk oyun grubu ve banklarda bakım-onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.   

Sincan Belediyesi ilçede bulunan park ve yeşil alanların bakım ve yenilenme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda oyun parkları, oturma grupları ve spor ekipmanlarının bakımları gerçekleştiriliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri öncelik sırasına göre toplam 34 parkta çalışmalarını itinayla sürdürüyor. Çocukların keyifli vakit geçirdiği parklarda kırılan, bozulan, yıpranan veya boyası kalkan malzemelerin bakım- onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Böylece parkların kullanım ömürleri uzarken bir yandan da modern bir görünüm sağlanıyor.

Yeşil alanlar da dinlenmeye gelen vatandaşlar için uygun hale getiriliyor. Ekipler bank ve kamelyaların tamirini yapıyor. Kırılanlar yenileri ile değiştiriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.