enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SİNCAN’IN SİMGESİ LALELER AÇTI

SİNCAN’IN SİMGESİ LALELER AÇTI

Sincan’da ismi şarkılara da konu olan, ilçenin simgesi olan laleler açtı. Sincan baharın gelmesiyle beraber bambaşka bir görünüme kavuştu. Rengarenk laleler ve hoş kokusuyla sümbüller görenleri kendisine hayran bırakıyor. Sincan’a bu yıl toplam 400 bin lale ve 100 bin sümbül dikildi. Sincan Belediyesi bir taraftan prestij projelerle ilçeyi zenginleştiriyor, bir taraftan da estetik dokunuşlarla ilçenin güzelliğine güzellik katıyor. Yıllar önce göçmenler tarafından Sincan’a getirilen laleler zamanla şehrin simgesi haline geldi. Sincan Belediyesi lale geleneği yaşatmak için çalışıyor.

Lale soğanları kışın toprakla buluşuyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kış sezonunda bin bir emek verilerek dikilen laleler baharı müjdeliyor. Nisan ayıyla birlikte açmaya başlayan laleler, seyrine doyum olmaz manzaralar yaşatıyor.

Sincan’a 400 bin lale ve 100 bin sümbül dikildi

Rengarenk görüntüsüyle kendisine hayran bırakan laleler, Sera Park başta olmak üzere Sincan’daki park ve yeşil alanları adeta cennetten bir köşeye çevirdi. Sadece laleler değil şehrin dört bir tarafına dikilen sümbüller de mis kokusuyla adeta büyülüyor. İlçeye bu yıl toplamda 400 bin lale ve 100 bin sümbül dikilerek Sincan’ın güzelliğine güzellik katıldı.  

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.