enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Teşkilatlar Yüksel ARSLAN Diyor

Teşkilatlar Yüksel ARSLAN Diyor

Haber06 / Hakan ARSLAN Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bürokratlarından Yüksel ARSLAN görevinden istifa ederek İYİ Parti Ankara Milletvekili Adayı oldu.

BİRLİKTE KAZANACAĞIZ, TARİH YAZACAĞIZ

İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel ARSLAN’a teşkilatlardan çok yoğun bir ilgi var. Gittiği her yerde özel ilgi ve itibar ile karşılaşan Yüksel ARSLAN; “Birlikte Kazanacağız, Tarih Yazacağız. Başkentimizi hakkettiği noktaya getirmek için Mansur Başkanımla beraber gece gündüz demeden çalıştık. Çok emek verdik. Herşey Ankaralı hemşehrilerimiz için dedik. Şimdi sıra Türkiye’yi kurtarmaya geldi. Bu amaçla İYİ Parti Ankara Milletvekili Adayı oldum…” dedi.

TEŞKİLATLAR ARSLAN DİYOR

Aslen Beypazarlı olan, Ankara’yı ve Ankaralı’yı çok iyi tanıyan Yüksel ARSLAN, Başkentte yaptığı projeler ile de adından çok söz ettirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait spor kulüpleri ile uluslararası alanda alınan başarılarda büyük pay sahibi olan ARSLAN’a İYİ Parti İl İlçe Başkanlıkları ile üyelerden büyük bir teveccüh var. Herkesin sorunları ile birebir ilgilenen Yüksel ARSLAN; “Bir vatandaşımız mutsuz bile olsa biz mutlu olamayız…” diyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.